ПЕРЕЙТИ ДО ВМІСТУ
PEUGEOT 2008

ЕЛЕКТРИЧНИЙ КРОСОВЕР

Максимальна потужність

100 (136) кВт (к/с)

Запас ходу2

307-330 км

Компактний кросовер ДВЗ

Витрата пального у змішаному циклі

4,5 - 6 л / 100 км

Викиди CO2 змішаного типу

117 - 137 г / км

PEUGEOT 2008: інноваційний кросовер

Відкрийте для себе PEUGEOT 2008 або електрокросовер PEUGEOT 2008: компактний, потужний, динамічний та економічний кросовер.
Насолоджуйтесь динамікою під час руху за рахунок сучаних технологій, які забезпечують тишу та комфорт в салоні автомобіля.

 

Кросовер PEUGEOT 2008 визнано  «Кращим кросовером року» у Всеукраїнському конкурсі «Авто року в Україні 2021».

Разом з хижим і водночас витонченим силуетом та високим кліренсом PEUGEOT 2008 пропонує просторий салон і максимальну потужність. Завдяки рельєфним та плавним лініям кузова автомобіль має динамічний та вишуканий вигляд. Виразна передня частина, фірмовий світловий підпис, 18-дюймові колісні диски і дах чорного кольоруЗалежно від комплектації підкреслюють його спортивний вигляд. 
Характерний, динамічний і скульптурний дизайн кросовера PEUGEOT e-2008 дивує своєю атлетичною конструкцією, підкресленою аеродинамічними вставками. Виразна передня частина, характерний «світловий підпис» великий горизонтальний капот та чорний дах — підсилюють його стрімкий і спортивний дух.

ПЕРЕВАГА: 100% ЕЛЕКТРИЧНИЙ

НАСОЛОДА КЕРУВАННЯ
Оцініть нові відчуття, які вам дарує керування 100% електричним автомобілем.
 
 
 
 
 
ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПЕРЕВАГИ
Зменшуйте свої транспортні витрати завдяки:
 
  • нижчій вартості електричної енергії ніж пального;
  • нижчій вартості обслуговування;
  • режиму ECO, який оптимізує час автономності.
 
 
ФУНКЦІОНАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ

Задля забезпечення максимального запасу ходу нового PEUGEOT e-2008 оберіть той варіант, який підійде саме Вам:

 

 

ЗАЯВІТЬ ПРО СЕБЕ

Рельєфний капот з широкою хромованою решіткою в комбінації з фірмовим світловим підписом, що нагадує слід від кігтів лева, і фарами Full LEDFull LED: світлодіоди, що використовують менше енергії та забезпечують більш потужне освітлення., створюють погляд хижака.

БУТИ ПОМІЧЕНИМ

Задню чатину PEUGEOT 2008 доповнено спойлером і виразнними задніми LED-ліхтарями, що нагадують сліди від кігтів лева і запалюються вдень та вночі, підкреслюють технологічність автомобіля і роблять його ще більш помітним на дорозі.

ВИД ПІД ШИРОКИМ КУТОМ

Широкий панорамний люкДоступний як опція або недоступний залежно від версії PEUGEOT 2008 забезпечує легке попадання сонячного світла у салон автомобіля. Всі пасажири, в тому числі на задніх сидіннях, можуть насолоджуватися ним сповна.

ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ЖИТТЯ

Приготуйтесь відчути максимальний комфорт! Адже задню частину автомобіля удосконалено задля ще більшого комфорту та зручності всіх пасажирів. Салон також потішить численними продуманими рішеннями для зберігання речей. І звісно ж, ніякого шуму від дороги в салоні: цей кросовер має найвищу якість звукоізоляції.

МІСТКИЙ ТА ЗРУЧНИЙ БАГАЖНИК

Багажний відсік оснащено низьким порогом, при цьому кришка багажника відкривається достатньо широко. Його простір поєднується зі складними сидіннямиЗалежно від комплектації та двигунів, об’єм багажника варіюється від 434 літрів (згідно стандартів VDA) до 1467 літрів із складеними спинками сидіння заднього ряду. і регулюється відповідно до Ваших потреб. Двопозиційна підлога у верхньому положенні дозволяє швидко і легко завантажувати і вивантажувати речі, а в нижньому — суттєво збільшувати його об’єм.

 

Відмінні ознаки для електричної версії

Приналежність до 100% електричного всесвіту PEUGEOT e-2008 вказують - передня решітка радіатора, що пофарбована у колір кузова та монограма «e» розташована на передніх бічних крилах і задній двері кросовера.

ЗБАГАЧЕНИЙ ДОСВІД

Інноваційний інтер’єр PEUGEOT i-Cockpit® 3DДоступно серійно або недоступно залежно від версії відкриває по-справжньому інтуїтивне кермування автомобілем: компактне кермо, сенсорний HD екран (7" або 10")Доступно серійно або недоступно залежно від версії та цифрова 3D панель приладівДоступ в автомобиль і пуск двигуна «вільні руки» (ADML). Надається серійно, як опція або не надається залежно від опції.. Скористайтесь можливістю безключового доступу та запуску двигунаСистема доступу та запуску автомобіля без ключа. Доступно серійно або недоступно залежно від версії, що активується простим наближенням або віддаленням від автомобіля. До того Ви можете персоналізувати свої поїздки, обравши відповідний режим кермуванняРежим кермування Sport, Normal, Eco. Сконфігурувати

Керування електромобіля

Основна інформація, що стосується керування електромобілем, відображається на 3D цифровій панелі приладів:
 
 

Цифрова панель приладів

Цифрова 3D панель приладів розташована на рівні очей, яка відображає всю необхідну інформацію, зокрема навігацію та підказки.  Доступні 2 рівні відображення інформації: стандартний і кастомізований.

КОМФОРТАБЕЛЬНІСТЬ СИДІНЬ НАЙВИЩА В ЦІЙ ГАМІ

Комфортні сидіння електрокросовера PEUGEOT e-2008, захоплюють вас як і вся динаміка його стилю Доступні серійно, як опція або недоступні залежно від комплектації. . Крім того, сидіння забезпечуються обігрівом.

ЗАХОПЛЮЮЧИЙ ВИБІР 

Потіште себе свободою вибору двигуна, який підходить саме Вам. Серед бензинових і дизельних моделей доступний цілий ряд потужних та ефективних двигунів Euro 6Новий стандарт викидів EURO 6 (EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC), який діє з 1 вересня 2019 року., які оснащені функцією Стоп & S СтартСистема автоматичного відключення і перезапуску двигуна для економії пального та зменшення викидів CO2.

Простота в експлуатації

3D Анімація дозволяє добре побачити наскільки простим є функціонування вашого електрокросовера PEUGEOT e-2008 та його основні переваги:

 

  • Розміщення тягового механізму
  • Функціонування
  • Зарядка
  • Режими водіння
  • Регенеративне гальмування

Електричний двигун 100 кВт

Відкривайте нові відчуття. Електричний двигун потужністю 100 кВт (136 к.с.) разом з миттєвою передачею крутного моменту 260 Нм на колеса, передає вам відчуття легкості та насолодження плавною, динамічною та безшумною їздою. Проте будьте обережні, керуючи своїм електромобілем, не забувайте про зовнішнє середовище, що вас оточує і є незвиклим до безшумних транспортних засобів, які можуть стати для них небезпечними. 

Акумуляторна батарея високої ємності

Електрокросовер PEUGEOT e-2008 оснащений високовольтною батареєю великої місткості 50 кВт-год, винахідливо розміщеною із заощадженням бортового простору, в тому числі для багажника. Батарея забезпечує автономний пробіг 307-330 км (WLTP)Тривалість автономної роботи батареї може залежати від фактичних умов експлуатації (погодних умов, стилю водіння тощо), без будь-яких викидів CO2.


Акумулятору надана гарантія 8 років, або 160 000 км з 70% зарядкою. Читати більше інформації про електричні технології.

Технологія

НАДІЙНИЙ КРОСОВЕР МАЙБУТНЬОГО

Кросовер PEUGEOT 2008 оснащений цілим рядом технологій нового покоління та асистентами водіяДоступні серійно, як опція або недоступні залежно від комплектації, що підвищують безпеку і здатність маневрувати та допомагають краще орієнтуватися на дорозі.

 

НАПІВАВТОНОМНЕ КЕРМУВАННЯ

Компактний кросовер PEUGEOT 2008 оснащений останніми технологічними розробками бренда. Серед них — PEUGEOT Drive Assist PlusДоступні серійно, як опція або недоступні залежно від версії, який дозволяє керувати автомобілем в напівавтономному режимі. Завдяки активній системі утримання в смузі рухуСистема, що під час руху дозволяє утримувати автомобіль в смузі руху. та адаптивному круіз-контролю з функцією повної зупинки Stop&GoСистема, що використовує датчики, вбудовані в центрі переднього бампера, і камеру, що розташована у верхній частині лобового скла. з’явилась можливість автоматично пристосовувати швидкість кросовера до швидкості автомобіля, що їде попереду, зберігаючи при цьому безпечну відстань.

ПОВНИЙ КОНТРОЛЬ НА ДОРОЗІ

Ви можете адаптувати зчеплення кросовера PEUGEOT 2008 до відповідних дорожнім умов. Advanced Grip ControlАдаптована система руху. Доступна як опція залежно від комплектації та двигуна. пропонує три режими: пісок, бруд або сніг. А завдяки функції «Система допомоги на схилах»HADC: Система допомоги контролю швидкості на схилах. Доступна як опція залежно від комплектації та двигуна. можна регулювати швидкість кросовера на крутих схилах.

ОПТИМАЛЬНА БЕЗПЕКА

Цілий ряд передових технологійДоступні серійно, як опція або недоступні залежно від версії. гарантують максимальну безпеку на дорозі:
 

 

ПРИПАРКУЙТЕСЯ

Спрощуйте в’їзд та виїзд на автостоянці за допомогою системи допомоги при паркуванні «Full Park Assist». Автоматична система паркування в нішу або в ряду. Опція є доступною в 2020 році або недоступною залежно від версії. Дана система автоматично, без будь-яких ваших дій з кермом або педалями, знаходить достатнє для паркування місце та паркує ваш автомобіль у нішу або в ряду, самойстійно виконуючи всі операції прискорення та гальмування.

АВТОНОМІЯ І ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Заявлений запас ходу 100% електричного кросовера PEUGEOT e-2008 становить 307 - 330 км. Ця дистанція відповідає всесвітньому протоколу атестації WLTPWLTP: Всесвітньо узгоджені процедури випробувань легких транспортних засобів. Вказані значення запасу ходу та енергоспоживання відповідають процедурі випробувань WLTP, на підставі якої нові транспортні засоби були затверджені з 1 вересня 2018 року. Вони можуть відрізнятися залежно від фактичних умов експлуатації та різних факторів, таких як швидкість руху, тепловий комфорт на борту автомобіля, стиль їзди та зовнішня температура. Час зарядки залежить, зокрема, від потужності бортового зарядного пристрою в транспортному засобі, зарядного кабелю, а також від типу та потужності використовуваної зарядної станції. Для отримання додаткової інформації зв’яжіться зі своїм торговим дилером. Більше інформації на веб-сайті PEUGEOT у вашій країні., який надає користувачам найбільш точні та реалістичні величини  запасу ходу автомобіля на практиці.

Аксесуари

Подорожувати ще комфортніше

Корисні та естетичні аксесуари розроблені, щоб ще комфортніше подорожувати та підвищити вашу безпеку на борту кросовера PEUGEOT 2008.

 

  • Переглянути через електронного каталог аксесуарів
  • Зробіть запит на аксесуари у дилерських центрах Peugeot.

 

Габарити

Зовнійшні розміри PEUGEOT 2008

 

  • Довжина, мм: 4 300
  • Ширина з дзеркалами, мм: 1 987
  • Висота, мм: 1 530/1 550 

 

Внутрішні розміри PEUGEOT 2008

 

Передня частина (1-й ряд)
  • Ширина з обшивкою корпусу, мм: 1 370
  • Висота від подушки сидіння до стелі під кутом 14°, мм: 906 



Задня частина (2-й ряд)

  • Ширина з обшивкою корпусу, мм: 1 317
  • Простір для колін, мм: 238,5 mm

Об'єм багажника PEUGEOT 2008
Залежно від обладнання та двигунів об’єм багажника коливається від 434 дм3 до 1467 дм3 зі складеними спинками задніх сидінь.

ПОСЛУГИ ДЛЯ ЕЛЕКТРИЧНОГО ОБЛАДНАННЯ

Відкрийте для себе PEUGEOT 2008: компактний, потужний, динамічний та економічний кросовер.
Насолоджуйтесь динамікою під час руху за рахунок сучаних технологій, які забезпечують тишу та комфорт в салоні автомобіля.

 

 

ПІДКЛЮЧЕНІ ПОСЛУГИ

ДОДАТОК MYPEUGEOT®

Скористайтеся синхронізацією вашого автомобіля, у реальному часі, з безкоштовним додатком MyPeugeot®:
 
  • Слідкуйте за станом вашого автомобіля (дані стосовно водіння, пошук неполадки);
  • Швидко та легко отримуйте доступ до підтримки;
  • Керуйте обслуговуванням та сервісом вашого автомобіля.
Придбати автомобіль PEUGEOT 2008 в кредит - легко. Обирайте кросовер PEUGEOT 2008 поміж бензинових або дизельних двигунів, що відповідають вашим очікуванням та потребам.